Laad je elektrische voertuigen veilig en efficiënt op

Je elektrische motorfiets of wagen opladen doe je best via een aangepast laadstation. Stopcontacten in huis of op kantoor zijn vaak minder krachtig waardoor de laadtijd aanzienlijk langer wordt. Bovendien kan de oplader zeer warm worden, waardoor er smelt- en brandgevaar ontstaat. Wij berekenen het laadvermogen en adviseren in het beste laadpunt voor jouw verbruik.

Laadpalen met stijlvol design

Ben je niet zo’n fan van opzichtige laadpalen? Het oog wil natuurlijk ook wat. Wij installeren je laadpunt met veel aandacht voor esthetiek en zorgen voor een piekfijne afwerking. Voorzie ons van een bergmeubel in de juiste afmetingen, dan transformeren wij die tot een smaakvol laadstation.

Kies voor een laadpunt op maat

Bij Sunprofit plaatsen we niet alleen prefab laadpalen, maar bouwen we ook laadstations op maat met toegankelijke technologie. Op die manier ben je voor onderhoud of wisselstukken niet afhankelijk van één fabrikant. Wij breiden je meterkast uit, leggen een stroomkabel en doen de volledige installatie van je laadstation. Is er nadien een aanpassing nodig? We staan paraat met raad en daad.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of zaak?