Thuisbatterijen

Slimmer verbruik voor een lagere energiefactuur

Thuisbatterijen

Thuisbatterijen en zonne-energie? Een golden combo!

Je hebt zonnepanelen laten plaatsen en wilt een maximaal rendement halen. Logisch! Thuisbatterijen slaan het teveel aan opgewekte zonne-energie op en zijn dus een uitstekend alternatief voor de terugdraaiende teller. Wij vertrekken steeds van een uitvoerige verbruiksanalyse en adviseren in de juiste capaciteit van je thuisbatterij. 

Spreid je energieverbruik en vermijd een hoge energiefactuur

Vanaf 1 juli 2022 treedt het capaciteitstarief in werking, waarbij een deel van je nettarief berekend wordt op je piekverbruik. Een thuisbatterij stockeert slim energie wanneer je niet verbruikt en springt bij zodra er een energiepiek dreigt te ontstaan. Wij verzorgen de installatie van je thuisbatterij, het randapparatuur en blijven stand-by voor aanvullende elektriciteitswerken.

Investeer in de toekomst 

Energie is meer dan ooit een hot topic. Om minder afhankelijk te zijn van de fluctuerende energiemarkt, voorzien steeds meer mensen in hun eigen energie. Wij gidsen je naar slimme energie-oplossingen. Een thuisbatterij biedt energiezekerheid en maakt de impact van veranderende wetgeving minder voelbaar.